Het nieuwe schaatsseizoen begint !

Op vrijdag 09-09 verwelkomen wij alle “nieuwe” leden, ouders ,familie, sponsors
en oud bestuur vanaf 19u in de cafetaria “Goe gevallen”.

We stellen graag het nieuwe bestuur aan jullie voor
en danken het oude bestuur voor hun inzet gedurende de voorbije jaren.

Er is een mogelijkheid tot het bekomen van informatie, inschrijven, administratie enzovoort.

Het nieuwe schaatsseizoen start met een gratis schaatsbeurt van 19u30 tot 21u30.
Ambiance verzekerd!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten