Kermis Opperstraat

Op zaterdag 01/10 waren de Lions aanwezig op kermis Opperstraat, voor het eerst met
een knallende schietstandaangeleverd door de Belgische Federatie

Dankzij de organisatie van de jaarmarkt konden we genieten van een toplocatie zodoende wij
met onze geliefde sport in het middelpunt van de belangstelling konden staan.

Wij wensen ook alle vrijwilligers te bedanken voor de hulp bij het recruteren van onze toekomstige nieuwe spelers.

Een geslaagd promo-event !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten