Een feest om zeker niet te missen

Het is feest bij Sport Vlaanderen !

Met de schaatsprikkels hebben jullie geen excuus meer om thuis te blijven.

Die dag kunnen jullie komen schaatsen, is er een drankje en een hapje voorzien

en dit alles tegen het feesttarief van € 2.50 per persoon – per schaatsbeurt.

Op zaterdag zullen de Lions de initiatie ijshockey voorzien.

Op zondag zullen we aanwezig zijn met een knallende stand !

U komt toch ook?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten