Woensdag 27/12 – geen training, maar …

Op woensdag 27/12 is er geen ijshockeytraining want het is namelijk Kerstival !

Je kan er genieten van winterse lekkernijen, kerstkraampjes, animatie op en rond het ijs

Dj Franco en De Jartellen zorgen de hele dag voor sfeervolle muziek.

De Lions zullen een ganse dag aanwezig zijn met een knallende off-ice shooting stand.

Tussen 19.00 en 19.45 een kleine demonstratie ..

U komt toch ook ?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten