Opleidingen

Volgend op de Referee – L1 cursus van vorig week organiseren

de Lions dit weekend nu ook de opleiding Referee – L2.

Deze cursus zal doorgaan op 24/03 in het gemeentehuis te Liedekerke.


Inschrijven is mogelijk via de website RBIHF.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten