Pondhockey Deurne !

Op 20-21-22/04 namen enkele Lions deel aan de 6de editie

van het jaarlijkse Pondhockey tornooi in Deurne.

Maar liefst 36 teams namen deel aan dit event.

Naast de deelnemers uit België waren er ook een aantal buitenlandse teams zoals

Zoetemeer Panters, Norwegian Penguins, Oxford Canadians, Groningen Bulldogs aanwezig.

De Lions behaalden een 3de plaats in de poule, mooi resultaat !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten