De jeugd op kamp ..

De jeugd bij de Lions zit niet stil !
Meerdere spelers nemen deze zomer deel aan het “Hockey Camp Europe” te Geleen.

Naar verluidt hebben de jongens en meisjes het naar hun zin, de goede sfeer en begeleiding
dragen hier natuurlijk aan bij, maar ze mogen ook alle dagen op het ijs, happy campers  🙂

Let’s go Lions !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten