Referee Development Program

 

Op zaterdag 27/10 zal er opnieuw een referee Level 1 cursus doorgaan in het gemeentehuis te Liedekerke.

Inschrijven kan via MyRBIHF (Certification), ofwel per email met vermelding van je naam, club en licentienummer naar rdp@rbihf.be

Wees snel want de plaatsen zijn beperkt ! Meer info kan je hier vinden.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten