Referee Development Program

 

Op zaterdag 27/10 zal er opnieuw een referee Level 1 cursus doorgaan in het gemeentehuis te Liedekerke.

Inschrijven kan via MyRBIHF (Certification), ofwel per email met vermelding van je naam, club en licentienummer naar rdp@rbihf.be

Wees snel want de plaatsen zijn beperkt ! Meer info kan je hier vinden.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten