Sint & Piet op bezoek

Op 07/12 kregen de Lions U8/U10/U12 het bezoek van Sint en Piet.

Onze Lions, volop aan het trainen vonden het dan ook meer dan normaal dat Sint & Piet maar even moesten meedoen aan een wedstrijdje 🙂 #thegameisagift

Tot volgend jaar Sinterklaas & Zwarte Piet.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten