Sint & Piet op bezoek

Op 07/12 kregen de Lions U8/U10/U12 het bezoek van Sint en Piet.

Onze Lions, volop aan het trainen vonden het dan ook meer dan normaal dat Sint & Piet maar even moesten meedoen aan een wedstrijdje 🙂 #thegameisagift

Tot volgend jaar Sinterklaas & Zwarte Piet.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten