WK Dames : Livestream !

Volg de wedstrijden van de Belgian Blades in Sofia online.

04/12 – Belgium vs Bulgaria – 19:00 Belgium Time – Youtube livestream
05/12 – Belgium vs South Africa -15:30 Belgium Time – Youtube livestream
07/12 – Belgium vs Lithuania – 12:00 Belgium Time – Youtube livestream
08/12 – Hongkong vs Belgium – 12:00 Belgium Time – Youtube livestream
10/12 – Romania vs Belgium – 19:00 Belgium Time – Youtube livestream

Go Belgian Blades !!!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten