WK Dames : Livestream !

Volg de wedstrijden van de Belgian Blades in Sofia online.

04/12 – Belgium vs Bulgaria – 19:00 Belgium Time – Youtube livestream
05/12 – Belgium vs South Africa -15:30 Belgium Time – Youtube livestream
07/12 – Belgium vs Lithuania – 12:00 Belgium Time – Youtube livestream
08/12 – Hongkong vs Belgium – 12:00 Belgium Time – Youtube livestream
10/12 – Romania vs Belgium – 19:00 Belgium Time – Youtube livestream

Go Belgian Blades !!!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten