G-Sport Schaatsen Liedekerke

Bij de start van het seizoen is er in Liedekerke een nieuwe club het ijs op gegaan !
G-Sport Schaatsen Liedekerke of kortweg GSSL.

Deze nieuwe club richt zich op mensen met een beperking en wil ook hen de kans geven om te sporten op het ijs. Momenteel zijn er 2 takken. Enerzijds ijsschaatsen of ijsgewenning en anderzijds sledgehockey voor mensen met een beperking aan de onderste ledematen.

Lions Liedekerke steunt de GSSL op alle mogelijke manieren van samenwerking tot materialen en toebehoren, want ook wij staan voor ‘sport voor iedereen’ !

Op 02/01/2020 zal er in Liedekerke een demonstratie-evenement zijn ten voordele van GSSL.
Iedereen die interesse heeft of een kijkje willen komen nemen is welkom.

De Lions zullen er ook demonstratie-wedstrijdjes 3v3 spelen met de jeugdspelertjes U8/U10/U12.
Meer informatie betreffende dit event en de organisatie GSSL kan je vinden op de website.

#sportersbelevenmeer

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten