Indoor Pond Hockey Classic : “Ladies Edition”!

Ieder jaar nemen de Lions deel aan de Indoor Pond Hockey Classic in Deurne. Dit 3 daags tornooi bestaat uit een meer dan 30 teams (ook internationaal) en er worden meer dan 250 games 3v3 gespeeld. Dit tornooi is gemengd maar overwegend mannen nemen deel.

Gezien ijshockey bij het vrouwelijk publiek toch wel in de opmars is, was het afgelopen weekend eindelijk zover. Voor de eerste maal was er een “Ladies Edition” van deze Indoor Pondhockey Classic georganiseerd door de Women’s Ice Hockey Committee (WIC) in samenwerking met Phantoms Deurne.

Bij de deelnemers ook enkele Lions 😉 Lees het volledige artikel op de RBIHF website.

Lena Bollen (rechts) en Lieselot De Waegeneer (Goalie)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten