09/02 : Alle wedstrijden geannuleerd

Het Kmi waarschuwt voor storm “Ciara” en kondigt code oranje aan !

Meer info over de storm kan je volgen via noodweer.be.

De RBIHF neemt geen risico en annuleert dan ook alle wedstrijden.

Lees het artikel via deze link : http://www.rbihf.be/node/5718

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten