Covid-19 Update

Het ijs zien we nog niet meteen terug, maar goed nieuws ! Sporten in open lucht is opnieuw een feit !

De Nationale Veiligheidsraad besliste vandaag om sport in clubverband, in openlucht, in aanwezigheid van een trainer en in een groep van maximaal twintig personen opnieuw toe te laten vanaf maandag 18/05 !

Bij de Lions lag het onderwerp al even op de tafel en we zijn er klaar voor !

Let’s get ready for the season !

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten