Covid-19 Update

Het ijs zien we nog niet meteen terug, maar goed nieuws ! Sporten in open lucht is opnieuw een feit !

De Nationale Veiligheidsraad besliste vandaag om sport in clubverband, in openlucht, in aanwezigheid van een trainer en in een groep van maximaal twintig personen opnieuw toe te laten vanaf maandag 18/05 !

Bij de Lions lag het onderwerp al even op de tafel en we zijn er klaar voor !

Let’s get ready for the season !

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten