Opleiding coaches

Het is jammer maar de opleiding ‘Coach Level 1 & 2’ op 12-13/09 werden geannuleerd.

Door een wijziging in de reisadviezen kunnen de IIHF coaches niet aanwezig zijn.

De RBIHF bekijkt de mogelijkheden om de opleiding alsnog te verplaatsen.

De LTP opleiding kan wel doorgaan.

Lees het volledige artikel op de website : RBIHF

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten