Team Belgium dan toch naar het WK !

Na een lange twijfeltocht door Covid zijn de dames dan toch vertrokken naar Sofia voor het WK.

Ze zullen het opnemen tegen Litouwen en Bulgarije in een dubbele ronde.

De uitslagen zijn te volgen via de website van de IIHF of via de facebook-pagina.

Onder hen ook een speelster van eigen bodem : Léna Bollen.

Lena speelt al enkele jaren bij de Lions en maakt ook al 2 jaar deel uit van het vaste coach team.

Wij wensen haar en alle dames veel succes toe op het WK.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten