Disciplineschaatsen

Wie bij Sport Vlaanderen schaatslessen volgt kan tijdens het seizoen ook kennis maken met alle actieve clubs die in het schaatscentrum in Liedekerke actief zijn.
Dit jaar organiseerde Sport Vlaanderen het disciplineschaatsen reeds bij de start van het seizoen. Gezien de maand september ook bekend staat als maand van de sportclub is dit het moment bij uitstek om de clubs te leren kennen. Deze voormiddag was er alvast voldoende spektakel en kwam ook Ringtv langs om alles vast te leggen.


De Lions waren natuurlijk ook van de partij. Bekijk de volledige rapportage hier.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten