Mini-tornooi Lommel

Proficiat aan onze jongste spelers met hun deelname aan het mini-tornooi te Lommel !
Een mooie eerste prestatie !

Wij danken dan ook de Luna Tigers voor de uitnodiging en prachtige organisatie.
Niet te vergeten is de inzet van de ouders om de kleinsten te plaatse te krijgen, chapeau !

To be continued ..

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten