LTP

Op 04/03 organiseerden de Lions voor de 2de maal een Learn-to-play sessie te Liedekerke.
Een 40-tal U8/U10 deelnemers en maar liefst 15 coaches waren aanwezig.

Wij wensen iedereen te bedanken voor de deelname.
Ook bedanken wij de aanwezig coaches en medewerkers om dit voor de jeugd mogelijk te maken !
Neem zeker een kijkje in de fotoalbums op de site en facebook.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten