Starters “rematch” !

Op 18/03 gingen de U16-U19-Starters naar Lommel voor
een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Luna Tigers

De Lions speelden een mooie wedstrijd, plezier verzekerd.
De overwinning ging naar de Luna Tigers

Dan maar alles geven in de 4de periode ! 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten