Promoteam on tour !

Nog geen plannen dit weekend?

Op 02/09 zijn we een ganse dag aanwezig op de jaarmarkt in Ninove.

Op 03/09 kan je ons in de namiddag vinden in het Sportdorp van het Gordelfestival te Huizingen.

We zullen beide dagen aanwezig zijn met een knallende shooting stand van de RBIHF.

Wil je ook eens proberen? Breng ons gerust een bezoekje !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten