Kick off ..

Vanavond is het zover !

Om 19.30 gaat de deuren open in Liedekerke en beginnen we met een gratis discoschaatsen.
Rond 21.45 kan u ook nog genieten van een demo-game ijshockey met een mix van Fun en recreatieve spelers.

Zondag zijn we ook van de partij voor #beactive in teken van de European Week of Sport.

Komt dit weekend dus zeker eens een kijkje nemen !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten