Kick off ..

Vanavond is het zover !

Om 19.30 gaat de deuren open in Liedekerke en beginnen we met een gratis discoschaatsen.
Rond 21.45 kan u ook nog genieten van een demo-game ijshockey met een mix van Fun en recreatieve spelers.

Zondag zijn we ook van de partij voor #beactive in teken van de European Week of Sport.

Komt dit weekend dus zeker eens een kijkje nemen !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten