Parents game 2019

Naar jaarlijkse gewoonte hadden we dit weekend opnieuw de parents game.
Dit jaar maar liefst in 4 categorieën met dit weekend U8/U10 en U16 aan de beurt.

De kids amuseerden zich kostelijk met een spelletje tic-tac-toe 😆
en de ouders … die weten nu waarom de kids komen trainen 😆

 04/05 zijn de U12 en de U14 aan beurt, we kijken er al naar uit 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten