Parents game 2019

Naar jaarlijkse gewoonte hadden we dit weekend opnieuw de parents game.
Dit jaar maar liefst in 4 categorieën met dit weekend U8/U10 en U16 aan de beurt.

De kids amuseerden zich kostelijk met een spelletje tic-tac-toe 😆
en de ouders … die weten nu waarom de kids komen trainen 😆

 04/05 zijn de U12 en de U14 aan beurt, we kijken er al naar uit 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten