Indoor Pond Hockey Classic 2019

Door stabilitietsproblemen aan het dak is Ijsbaan Ruggeveld in Deurne gesloten voor alle gebruikers. De Antwerp Phantoms waren koortsachtig op zoek naar ijs om hun 7de Internationaal Pondhockeytornooi 🏒🏒🏒 op 13 en 14 april te laten doorgaan. Dankzij de goede contacten met Liedekerke Lions en de bereidheid van Sport Vlaanderen Liedekerke gaat het Indoor Pond Hockey Tornooi door in Sport Vlaanderen Liedekerke

Wat mag je verwachten op dit tornooi ?
300 deelnemers – 36 teams uit zowat gans Europa – speciale spelregels en vooral veel FUN
Toegang GRATIS dus zeker komen!
#sportersbelevenmeer #sportvlaanderenliedekerke #sportvlaanderen #antwerpphantoms #ijsbaanruggeveld #indoorpondhockeyclassic2019 #liedekerke

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten