Olympia Lions

Afgelopen weekend stond ook het U14/U16 coop team op het ijs in Heist-op-den-Berg.

Dit samengesteld team bestaat uit zowel U14 als U16 spelers uit Lions en Olympia.

Met als enig doel : wedstrijden spelen en plezier maken !

De eerste wedstrijd was reeds eentje van formaat, maar onze jongens en meisje hebben er plezier aan gehad en vooral het enthousiasme van beide coop teams was groot.

#letthekidsplaythegame #coop

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten