Olympia Lions

Afgelopen weekend stond ook het U14/U16 coop team op het ijs in Heist-op-den-Berg.

Dit samengesteld team bestaat uit zowel U14 als U16 spelers uit Lions en Olympia.

Met als enig doel : wedstrijden spelen en plezier maken !

De eerste wedstrijd was reeds eentje van formaat, maar onze jongens en meisje hebben er plezier aan gehad en vooral het enthousiasme van beide coop teams was groot.

#letthekidsplaythegame #coop

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten