About last sunday …

Afgelopen zondag was het feest ! Voor onze jongste leden was het de start van de herfstvakantie en hoe beter beginnen dan naar een wedstrijdje ijshockey te komen kijken 🙂

Het Canadese team “Puck Hogs” van Ottawa is on tour in Europa. Deze 50+ senioren maken een rondreis en combineren cultuur met ijshockey. Hoe kan het ook anders, het zijn Canadezen 🙂

Zondagavond kwamen ze langs in Liedekerke voor een wedstrijden tegen de Lions 30+. We konden niet aan het langste eind trekken maar wat een leuke, sportieve wedstrijd ! Spel en plezier stonden vooraan en zorgden voor een onvergetelijke avond. Een massa toeschouwers zette de ijshal op zen kop bij elke mooie actie of doelpunt, ook al was het in het voordeel van de tegenpartij.

Nadien besluiten met een hapje en drankje in de cafetaria, waar nieuwe vriendschappen konden ontstaan. Ijshockey leeft opnieuw in Liedekerke, dat hebben we gezien.

Bedankt Puck Hogs, until we meet again …

 

Bekijk alle foto’s hier.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten