Coaches – get ready !

Na een jaartje afwezigheid, kan nu het Coach Development Program van de RBIHF opnieuw hernemen !

Coaches die hun kennis willen opfrissen of verrijken kunnen deelnamen aan de LTP, LVL1 of LVL2 cursus.

Dit jaar zullen de cursussen doorgaan in Leuven op 11 en 12 September.

Registreren kan HIER of via Myrbihf.

Bekijk het volledige artikel op de website van de RBIHF.

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten