New RBIHF office !

Een mogelijke verhuis stond al even op de agenda. De kantoren in Antwerpen voldeden niet meer aan de noden van onze groeiende federatie.

Op vrijdag 4 September vond de officiële opening plaats van de nieuwe RBIHF kantoren te Bekkevoort.

Wij wensen onze federatie alvast veel succes toe op de nieuwe locatie !

Lees het volledige artikel op de website van de RBIHF.

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten