Lions Family Time

Op 26/12 kwamen enkele Lions een bezoekje brengen aan de thuisbasis.

Hoe anders breng je 2de Kerstdag door ? Met familie en vrienden samen op het ijs 🙂

#lionsfamily #ijshockey #lionsbelevenmeer #liedekerkelions

 

Met dank aan Wim Redant voor het artikel in het Nieuwsblad en de fotograaf voor de mooie foto !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten