Lowie, we zullen je missen !

Tijdens de openingswedstrijd van het nieuwe jaar hielden de Lions 1 minuut stilte ter nagedachtenis van Lowie Schouppe.
Net na Kerstmis vernamen we met onbegrip het plotse heengaan van Lowie op 24/12.

Lowie was sinds 2018 lid van de Lions en zeer gewaardeerde speler in het fun team.
We zullen je missen !

Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten