Wist je dat ?

Wist je dat wij ijshockeyers niet enkel ijshockeyen ?

https://www.hln.be/sport-in-de-buurt/wielrenster-laura-vainionpaa-doet-het-ook-prima-in-het-ijshockey-een-beetje-girlpower-mag-toch-niet~ab9a4942/

Nu het seizoen ten einde is zal Laura zich de komende maanden opnieuw focussen op het wielrennen.

Go Laura !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten