Coaching clinic 2022

Naar jaarlijkse gewoonte is het 2de weekend van september gereserveerd voor onze coaches.

Op 10 & 11 september organiseert de RBIHF een coach opleiding LTP, LVL1 en LVL2.

Dit jaar zal deze doorgaan in het nieuwe schaatscomplex van Sportoase in Antwerpen.

Inschrijven kan hier of via MyRbihf. Lees het volledige artikel op de website van de RBIHF.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten