Coaching clinic 2022

Naar jaarlijkse gewoonte is het 2de weekend van september gereserveerd voor onze coaches.

Op 10 & 11 september organiseert de RBIHF een coach opleiding LTP, LVL1 en LVL2.

Dit jaar zal deze doorgaan in het schaatscomplex te Mechelen > ISCM.

Inschrijven kan hier of via MyRbihf. Lees het volledige artikel op de website van de RBIHF.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten