RBIHF TV live !

Kan je niet komen supporteren? Geen probleem ! Volg nu ook de Lions online via het nieuwe streaming platform van de RBIHF.

Begin dit seizoen ging de federatie een samenwerking aan met Sportway.com en dit resulteerde in de installatie van een camera met AI op bijna alle ijsbanen in België.

Maak dus snel een account aan op RBIHF.TV en volg ons nu ook online !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten