1ste WK U18 Girls !

Voor het eerst neemt België deel aan het WK U18 Dames.

De dames zijn vandaag vertrokken richting Sofia, Bulgarije.

Onder hen maar liefst 2 van eigen bodem ! Lena Bollen en Ciana Renders.

Wij wensen alle dames veel succes en een leuke ervaring toe !

Lees het volledige artikel hier en volg de updates op de website van de RBIHF.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten