Doping is niet hockey !

De ‘Groene Puck’ campagne ging in 2010 van start in Duitsland op het toenmalig WK.

Net voor de openingswedstrijd GER vs USA werden deze pucks gebruikt tijdens de warm-up.

Met deze campagne onderschrijft de IIHF de wereldwijde strijd tegen doping en gelooft stellig in zuivere en eerlijke sport.

De poster voor deze campagne is te downloaden hier op de website van de RBIHF.

Zeg ‘NEE’ tegen doping !

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten