Lions Divisie 2 – Kampioen !

Gisteren werkte onze Divisie 2 ploeg de laatste competitie wedstrijd af in Heist-op-den-Berg.

Na een zeer spannende, maar vooral faire, wedstrijd konden ze het seizoen afsluiten als ware kampioenen.

Trots op onze mannen ! Proficiat aan het ganse team !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten