Belgian Blades winnen goud !

Eind februari schreven de “Belgian Blades”, geschiedenis in de Belgische vrouwensport.

Het nationale vrouwenteam nam deel aan het WK in Zuid Afrika en versloeg voor het 2de jaar op rij alle tegenstanders.

De dames namen het goud mee huiswaarts en toonden zich een zeer sterk team !

Lees het volledige artikel na, hier, op de website van de IIHF.

Proficiat aan het hele team ! GO BELGIAN BLADES 🏒🏒🏒 !!!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten