WK 2023 D2

Gisteren vertrokken onze Belgische mannen naar Turkije voor het WK2023.

Ze spelen er in Divisie II – Groep B en wonnen vandaag hun eerste wedstrijd met overtuigende cijfers.

Onder hen, onze Lion, Boris Kolyasnikov die meteen ook de openingstreffer scoorde van het WK 😮
Bravo !!!

Volg onze Belgen hun wedstrijdschema hier, via de website van de IIHF.

Wij wensen alle spelers veel succes !!!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten