O Captain! My Captain!

Wanneer één avontuur ten einde is, begint een nieuw ..

Na een verblijf van 4 jaar in België keerde Wade Stocker eind November terug naar Canada samen met zijn gezin.

Wij kennen Wade als captain, coach, speler maar vooral als een goede vriend.

Wade bedankt voor alles wat je gedaan hebt in deze ploeg !
We wensen je véél succes toe in de toekomst !

Good friends never say goodbye
The say, until we meet again ..

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten