Jaarmarkt Ninove

Afgelopen weekend waren de Lions aanwezig op de jaarmarkt in Ninove.
Het promoteam draaide er op volle toeren 🙂

De Lions zijn steeds op zoek naar nieuw talent, jong en oud.

Ondanks het slechte weer in de namiddag is er toch weer héél wat interesse gemeten bij jeugd.
Mmissie geslaagd !

Volgend event : Kermis Opperstraat te Liedekerke 05-10-19

Hou de kalender goed in de gaten, er komen nog een tal van activiteiten aan 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om socialemediafuncties te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten