Jaarmarkt Ninove

Afgelopen weekend waren de Lions aanwezig op de jaarmarkt in Ninove.
Het promoteam draaide er op volle toeren 🙂

De Lions zijn steeds op zoek naar nieuw talent, jong en oud.

Ondanks het slechte weer in de namiddag is er toch weer héél wat interesse gemeten bij jeugd.
Mmissie geslaagd !

Volgend event : Kermis Opperstraat te Liedekerke 05-10-19

Hou de kalender goed in de gaten, er komen nog een tal van activiteiten aan 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten