Coop U16 – Chiefs & Lions

Voor het komende seizoen 2019-2020 kunnen onze U16 Lions terecht bij Chiefs Leuven.
Samen zullen ze in de competitie aantreden als Chiefs Leuven.
Door deze coop kunnen we onze jongens niet alleen wedstrijden aanbieden, maar ook meer ijs voor beide teams om samen te trainen.

Afgelopen weekend namen zij deel aan het Theo Koperdraad toernooi in Hereveen en ze misten de start niet. Het team eindigde op de 2de plaats en bovendien hebben ze zowel op het ijs als naast het ijs een leuke tijd gehad.

Wij danken de Chiefs voor de deelname en alle medewerkers voor de organisatie.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Liedekerke Lions powered by IDEA vzw. De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk. We gebruiken cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale-media-functies te bieden. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media- en en analysepartners. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer info kan u vinden in het privacybeleid.

Sluiten